Nyhet

En fantastisk dag…

Av Stig Føyn, 9.12.2007 00:00

Det var en fantastisk søndag på Helletø stranden. Mange frivillige hadde møtt opp for å hjelpe med rigging av utstyr og lignende. Modellene var godt forberedt og det ble en haug av gode bilder. Det dukket ingen Aylar opp på flyplassen.

Ingvarsson gjorde comeback i Brodd etter to sesonger som hovedtrener for Mastra. Fjoråret var absolutt en suksess som ble kronet med opprykk til 3. divisjon. Gestur var absolutt svært delaktig, og levde opp til strofen fra Brodd-sangen "Gestur. Alle spillernes favoritt.".

Men i 3. divisjon blir Ingvarsson ikke med. Årsaken begrunner han slik.

- Hjertet mitt er Brodd-grønt, og jeg hadde naturligvis lyst til å være med i en historisk sesong, som trolig blir mer hendelsesrik og spennende enn på lenge. Samtidig har jeg vært med i fotballen veldig lenge uten pause. Etter å ha satt meg ned og vurdert situasjonen, fant jeg ut at jeg per i dag ikke kan gi Brodd den innsats og det engasjement en rolle som assistenttrener krever. Da er det best å tre til side, sier Ingvarsson.

Han lover imidlertid å følge Brodd tett også neste år - om det så blir noen meter ekstra borte fra banen.

- Ja, naturligvis. Jeg har stor tro på at Brodd vil bite fra seg. Jeg er faktisk ganske sikker. Å hente inn Trond Kindervåg vil også gi klubben en løft, sier Ingvarsson.

Sportslig leder Øyvind Jacobsen har full forståelse for situasjonen, og valget Ingvarsson har tatt.

- Jeg synes beslutningen vitner om et sjeldent engasjement for Brodd. Gestur setter klubben først. Han vil naturligvis alltid ha anledning til å bidra om han skulle ønske å komme tilbake i teamet, men nå setter vi alle krefter inn på å hente inn en erstatter, sier Jacobsen, som ikke vil si noe om eventuelle kandidater.

- Vi satser høyt, og vi ser først og fremst på trenerkompetanse. Å hente inn en spillende asisstent ser jeg ikke for meg - selv om jeg ikke vil utelukke noe, sier Jacobsen, som sammen med hovedtrener Richard Bjerga blir sentrale i arbeidet med å finne Bjergas assistent.

| | |