Nyhet

På høyde med Vaulen

Av Stig Føyn, 9.12.2007 00:00

FC Show hadde gode muligheter til å slå 3. divisjonslaget Vaulen. Men de orangekledde tok det lengste stået til slutt. Men alikevel overrasket show laget Vaulen. Allerede etter et minutt fikk Frode "solo" Børresen ballen på rundt 40 meter og satte ballen bak en dårlig plasert Ronny Hauge i Vaulens mål. FC Show utlignet 4-4 rett etter domeren hadde blåst 2.omgang i gang. Dette etter at FC Show lå under 4-1. Men så scoret Vaulen tre raske mål og punkterte kampen. FC Show spiller kvartfinale mot Buøy på mandag klokken 18:00. Blir det en cupbombe på Buøy Kunstgress(Hompen) denne mandagen

Det var en fantastisk søndag på Helletø stranden. Mange frivillige hadde møtt opp for å hjelpe med rigging av utstyr og lignende. Modellene var godt forberedt og det ble en haug av gode bilder. Det dukket ingen Aylar opp på flyplassen. Telefonen hennes var slått av og manageren var uvitende om situasjonen. Mange vil etter dette sette et spørsmålstegn med profesjonaliteten til den tidligere glamour modellen Aylar Lie. Hun er kun et av mange kjendiser som skulle fronte i FC Show sin veldedighetskalender. Tross hennes fravær hadde Eva Marielle selvsagt en stand in som fungerte vel så bra. Men dette var ikke tema denne dagen da alt gikk så utrolig bra. Det ble spilt inn en proff reklamefilm av OnarFilm og topp fotografen Marius Vervik tok mange klassebilder. Stemningen var upåklagelig og i teltet kunne alle som var med få mat og drikke fra Bagel Buddy. Dette var siste dagen for photoshoots og film så nå skal kalenderen trykkes og selges. Inntektene går som kjent til Fontenehuset og prosjektet «Dynamitt 2008», som hjelper barn og unge med psykiske problemer. – Det er godt å bli ferdig med bildene etter noen hektiske dager. Men nå begynner salgsdelen av kalenderen, så jobben er lagt fra ferdig, sier initiativtaker for prosjektet Eva Marielle Haugen.

Men i 3. divisjon blir Ingvarsson ikke med. Årsaken begrunner han slik...

- Hjertet mitt er Brodd-grønt, og jeg hadde naturligvis lyst til å være med i en historisk sesong, som trolig blir mer hendelsesrik og spennende enn på lenge. Samtidig har jeg vært med i fotballen veldig lenge uten pause. Etter å ha satt meg ned og vurdert situasjonen, fant jeg ut at jeg per i dag ikke kan gi Brodd den innsats og det engasjement en rolle som assistenttrener krever. Da er det best å tre til side, sier Ingvarsson.

Han lover imidlertid å følge Brodd tett også neste år - om det så blir noen meter ekstra borte fra banen.

- Ja, naturligvis. Jeg har stor tro på at Brodd vil bite fra seg. Jeg er faktisk ganske sikker. Å hente inn Trond Kindervåg vil også gi klubben en løft, sier Ingvarsson.

Sportslig leder Øyvind Jacobsen har full forståelse for situasjonen, og valget Ingvarsson har tatt.

- Jeg synes beslutningen vitner om et sjeldent engasjement for Brodd. Gestur setter klubben først. Han vil naturligvis alltid ha anledning til å bidra om han skulle ønske å komme tilbake i teamet, men nå setter vi alle krefter inn på å hente inn en erstatter, sier Jacobsen, som ikke vil si noe om eventuelle kandidater.

- Vi satser høyt, og vi ser først og fremst på trenerkompetanse. Å hente inn en spillende asisstent ser jeg ikke for meg - selv om jeg ikke vil utelukke noe, sier Jacobsen, som sammen med hovedtrener Richard Bjerga blir sentrale i arbeidet med å finne Bjergas assistent.

| | |