Du er ikke logget inn | Log inn

Artikler

Sesongoppkjøringen

Den påfølgende sesongen er for fullt i gang

NY NETTSIDE

FC Show har fått ny nettside. Denne siden er utgått. Men ta gjerne en titt i den gamle historien. Nå er det et nytt kapittel i FC Show historien. Mer om dette finner du på nettsiden http://www.fcshow.no/

Gjenstående kamper i pol turneringen

Gjenstående kamper i pol turneringen for fc show. Tirsdag 5 november VBK-fc show 5 november kl 18.40. Torsdag 7 november fc show-tasta kl 19.50. 13 novemb kl 18.40 FC Show-Suunde . 4 lag av 6 lag går videre til kvartfinalen.

LANDSLAGSSPILLER KLAR FOR SHOW

I følge sikre kilder har FC Show sikret seg tidligere storspiller Peter Kopteff. Etter en trening med guttane i rosa er det stor optimisme i FC Show leiren. Kopteff er spille klar for FC Show og kan allerede bli med i troppen hjemme mot Midtbygden i morgen 19:30 i Kvernevik.

FC SHOW MED TO PÅ RAD

Det ser ut som det begynner å løsne for guttane i rosa. Nå har klubben sanket inn hele seks poeng på det to siste kampene. FC Show trener,Per Allan Hansen, fikk en deilig seier over gamleklubben Buøy. Det med en stolt Vikingtrener på tribunen som så at sønnen Jimmy Jonevret scoret to mål.

HANSEN FÅR INN ASSISTENTER

Per Allan Hansen fortsetter som hovedtrener i FC Show. Etter avgangen til hans tidligere makker Eddie Rhamiri har FC Show jobbet på spreng for å få trenerkabalen til å gå opp. Nå ser det ut som de har lykkes.

EDDIE RHAMIRI FERDIG I FC SHOW

På mandag ble FC Show og Eddie Rhamiri enige om å avslutte samarbeidet. For den ambisjonstore treneren som hadde en storhetstid 2010-2011 sesongen ble det ikke fullt så lenge denne perioden. Eddie Rhamiri sin tid i FC Show er over.

FC SHOW GÅR I FOLKETOGET

Det er en lang tradisjon at alle i FC Show møter opp og går i folketoget. Vi har hvert eneste år farget toget rosa med våres flagg. I år har vi nye flagg og nye sanger.

EFFEKTIVE SOLA

I FC Show sin andre hjemmekamp for sesongen var det storlaget Sola som gjestet Kvernevik. Stemningen var god i et flott sommervær. Og veldig kjekt var det at Pål Eidsvåg satte Showavigå i kok etter 11. min. Men det skulle ikke vare i mer en to minutter.

MASTRA VAR HELDIGE

Dette var kampen FC Show skulle vinne. Men da dommerne feilaktig annulerte Rune Soltvedt sitt mål og Mastra scoret ble det en annen kamp enn forventet.

TRENDEN SKAL SNUS

FC Show ønsker virkelig å komme på rett kjøl igjen, etter en heller dårlig sesongstart

TRÆLNES SNART TILBAKE

Fjorårets toppscorer Christian Fredrik Trælnes som ble skadet i slutten av februar er snart tilbake i trening. Etter et avrevet leddbånd har han fått flere behandlinger hos FC Shows Klinikk Optimal. Formen har han holdt vedlike med lange joggeturer.

FC SHOW SAMLER TROPPENE. Er du klar?

Da er det tid til å samle troppene for en hektisk uke. A-Laget har kontrollen på sine spillere men både rekruttlaget og 7èr laget må samle troppene for en hektisk uke. Her kan du se hvem som har bekreftet at de er spilleklar og når oppmøtetidene er.

FC SHOW FILMEN FRA TYRKIA

Nå er filmen klar. Etter en fantastisk treningesleir i Tyrkia i februar har Royal Picture/Show TV laget en liten film som dekker de mest relevante opplevelsene i Tyrkia. Her er det drama, erotikk og mentale utfordringer. Se filmen i denne reportasjen og del gjerne på facebook.

VÅTT STORTAP PÅ RISKA

I pøsregnet på Riska ble det veldig fuktig. Ikke bare fuktig for supporterlederen Tønnessen, men også bak Aleksander Gjerde. Der rant målene inn og forsvaret var som åpne sluser. Det endte som et av de største tapene i 4.divisjon noen sinne.

ENDELIG TRE POENG MOT RIL2

Etter to strake tap i åpningen var dette en viktig kamp der guttane i rosa måtte ha poeng. Med Viking trener Kjell Jonevret storspilte sønnen Jimmy. Med hans to asssist og solig forsvarspill ble det jubel til slutt.

FC SHOW PÅ HODET HJEM MED TAU FERGEN UTEN POENG

FC Show reiste til Tau med en sterk tropp og med håp om at tapet mot Madla var kun et arbeidsuhell. Men spillerne mistet troen da FC Show stjernen Daniel Håland ble skadet etter 5 minutter. Et stjerne treff fra Ørjen Haug og en god ramme rundt kampen hjalp heller ikke.

KNEPENT TAP I ÅPNINGSKAMPEN

FC Show stilte med et veldig sterkt lag på årets åpningskamp. Men Madla tok det første og eneste stikket etter kun to minutt.

Sesong starten er rundt hjørnet

Nå er det like før det braker løs med sesongstart for Guttane i Rosa i kjernen av Stavanger. Samtlige i Rogaland gleder seg å se og følge FC Show videre. Dette blir magisk fra første spark på ballen.

Guttane i Rosa tilbake etter et fint Opphold i Tyrkia

Nærmer seg Sesongstart for FC Show og Guttane i Rosa

FC SHOW JUNIORENE KNUSTE SUNDE

FC Show sitt juniorlag møtte i kveld Sunde sitt juniorlag i en treningskamp. Det ble hele 5-0 til de rosa guttane. Her kan vi nok en gang bekrefte at FC Show er best i vigå.

HOTELLET ØDELAGT ETTER FLOM I TYRKIA

Hotellet som FC Show skulle sjekke i inn om en snau uke har vert utsatt for en enorm flom som var tidlig på nyåret. Store skader gjør at hotellet er ubrukelig. Heldigvis er det et annet hotell som tar i mot oss. Et hotell som er mye bedre enn det andre. Her kan du se skadene og det nye hotellet.

Avdeling 2 i 6 div for Siddis 2

Jeg har funnet ut at FC Show møter Buøy,Sola,Vaulen,Madla,Tjensvoll,Hjelmeland,Mitdbygen og Havørn i 6 div avdeling 2. Det blir spennende å se om det stemmer.

Eddie og Per Alan sine ambisjoner og visjoner

Eddie Rhameri er tilbake som trener for Siddis Sportsklubb. Etter tilbakekomsten i klubben, er det ingen tvil om hvor målet ligger for treneren til kommende sesong. Eddie og Per Alan er sammen med stallen sin enstemig at klubben skal videre og rykke opp denne sesongen.

FC Show heiet på HK Show

Hinna - FC Show 15-16

Bildet fra Vikinghallen.

Her er bildet fra vikinghallen der som A-Laget skal trene hver torsdag fremover. Banen er 40*70

Sport og Spill

Her er noen forhåndstips for Tippekuppongen den 05/01-2013. Legger til både tips for System og en vanlig kuppong for denne lørdagen. Du vil også se noen stalltips for et langskudd til en usikker langsoddskuppong, og en sikker oddskuppong.

UTDRAG FRA PRESSEKONFERANSEN

FC Show har sikret seg trenerduoen Eddie Rhamiri og Per Allan Hansen. Utsiktene og planen for kommende sesong er gode. Her kan dere se en reportasje fra pressekonferansen som klubben nettopp har hatt.

VEIEN MÅLET DRØMMEN

Her kan dere se filmen som viser veien målet og drømmen til FC Show. Her kan du bare trykke på play og nyte det. FC Show skal videre. God Jul.

EDDIE RHAMIRI ER TILBAKE

Eddie Rhamiri er tilbake som trener for FC Show. Knapt halvannet år etter han ga seg er han igjen klar for en ny historisk opptur med guttane i rosa. Rhamiri får med seg Per Allan Hansen og et godt fungerende støtteapperat til kommende sesong.

PRESSEKONFERANSE FREDAG 18:00

FC Show melder om pressekonferanse på Stavanger Sportscafè fredag 18:00. Her er det åpent for alle som har spørsmål angående opplegget kommende sesong.

Mentor Muller sa takk for seg

Mentor Muller har dessverre sagt takk for seg som FC Show trener. Dette kom som et sjokk og veldig overraskende for alle i FC Show

Analyse av avdeling 2, 4 divisjon 2013

FC Show har havnet i en overkommelig avdeling i 4 divisjon for neste sesong. Eksperter rundt i distriktet tror det blir en begivenhetsrik og fantastisk sesong for Guttane i Rosa fra Oljebyen.

4.div. 2013 for fc show

En tøff, men lokal pulje det skal bli kjekt å delta i 4 div i 2013

Fremtiden

Hvordan vil fremtiden bli for FC Show. Det er det ingen som vet, men en ting skal være sikkert. Klubben tar lange steg dag for dag, og jobber som en enhet man skal lete langt etter i vårt kjære fedre land.

Evalueringen av årets sesong

Positivt spillermøte var den endelige konklusjonen etter at årets sesong ble gått igjennom av FC Show

Oppsummering 4.divisjon

Skrevet av Magne Skålnes han har oppsummert 4 div for alle lagene.

Kvartfinalen mot Hundvåg

Det ble dessverre tap for FC Show mot Hundvåg i kveld på Stemmen

Oppsummering av sesongen for Rekkruteringslaget til FC Show

Her kommer en grundig og god oppsummering for B-laget til Guttane i Rosa, nemlig FC Show.

FØLG KVARTFINALEN LIVE FRA 19:00

FC Show spiller i aften kvartfinale mot Hundvåg på Stemmen Kunstgress. Her kan du følge kampen live.

TROPPEN MOT HUNDVÅG

Mandag spiller FC Show kvartfinale i Polturneringen. Nyopprykket Hundvåg stiller på motsatt banehalvdel. Se troppen her:

SISTE FRIST FOR PÅMELDING

Onsdag 28.november er siste frist for påmeldingen til treningsleiren til Tyrkia. Skjekk med jobben, skolen og eller familien om det passer. Se opplegget og hvem som blir med her:

SKANDALE AV KOMMUNEN

FC Show tildeles altså bare 3 økter av kommunen i Stavanger i 2013. Og den ene er på en fredag.

SKUFFENDE TILDELING AV TRENINGSTID

FC Show spillerne hadde store drømmer om å få mer treningstid for 2013. I og med opprettelsen av juniorlaget som tilsier at vi burde hatt dobbelt så mye ble det ikke tildelt noe som helst som kan gjenspeile søknaden. FC Show føler seg snytt.

HVOR HØYT SIKTER FC SHOW

Den lovende klubben i Stavanger som sikter mot Mesterligaen i fremtiden. FC Show er i manges øyne den mest utviklende og mest spennende klubben i Norge

FC SHOW MØTER SUVERENE HUNDVÅG I KVARTEN

Hundvåg fikk 15 poeng på 5 kamper og målforskjell var på 17-4. Nå er det FC Show sin tur å måle krefter med de gule og blå.

RANDABERG BLE FOR STERKE

FC Show tok ledelsen med Rune Soltvedt men tapte til slutt 2-4 mot et klart sterkere Randaberg.

DISSE STARTER MOT RANDABERG

Lagoppstillingen til FC-Show har kommet og de stiller med følgende lag:

FØLG FC SHOW-RANDABER LIVE HER FRA 19:45

FC Show prøver noe nytt med tanke på neste sesong. Vi kjører live oppdatering av FC Shows femte kamp i Polturneringen. Guttane i Rosa er videre i turneringen uansett resultat i kveld. Kan FC Show overraske mot Randaberg? Følg med her fra 19:45:

Klubben vår som tar stadige nye steg fremover

FC Show er kanskje Norges mest spennende og fremadstormende klubb!

Klubben mitt hjerte konkurransen starter i natt og varer i 2 uker.

Avstemmingen avsluttes fredag 30. november klokka 12.

TABELLEN I NSE TURNERINGEN 2012

På mandag så vil det bli avgjort om hvem som blir nr 3 og 4 i gruppen til FC Show. Dette blir spennende.FC Show møter enten Hundvåg eller Brodd i Kvartfinalen. Vinneren i Pulje 2 møter nr 4 i FC Show sin gruppe.

SE REFERAT BUØY-FC SHOW HER

FC Show prøver noe nytt med tanke på neste sesong. Vi kjører live oppdatering av FC Shows fjerde kamp i Polturneringen. Guttane i Rosa er fortsatt ubeseiret. Kan Buøy bli det første laget som slår de? Følg med her fra 19:45:

Resultat fra NSE Turnering 2012

Resultater man - tor første uke i Polturneringen: FC Show-Storhaug 3-2 Tasta 2 - FC Show 0-2. Se de andre resultatene her:

BLIR DU MED PÅ TYRKIATUR?

Nå er det tid for å organisere en profesjonell treningstur til Tyrkia. Vi lodder interessen før vi tar en endelig avgjørelse. Her har vi fått et veldig bra tilbud og må derfor være snar med å gi et svar.

SOLTVEDT ORDNET NOK EN SEIER

Rune SOLTVEDT ble nok en gang dagens mann for FC Show med sine to fulltreffere mot Tasta2. På tirsdag venter Vardeneset.

RUNE SOLTVEDT HATRICK GA SEIER

Første kamp i Polturneringen mot Storhaug var viktig i og med at det er nettopp slike kamper som bør vinnes for å gå videre. FC Show startet dårlig og Storhaug var i ledelsen hele to ganger før Rune Soltvedt satte sitt tredje mål for dagen. Guttane i rosa vant til slutt 3-2 på en dårlig dag.

MENTOR MULLER OM SESONGEN FØR SISTE KAMP

Mentor Muller har gjort en kjempejobb som trener. Tross null erfaring har han tatt det igjen på engasjement og viljen til å lære. Sammen med Per Allan Hansen fant de til slutt oppskriften på suksess. Les her hva han sier om sesongen og dagens kamp.

SISTE ORD FRA PER ALLAN HANSEN

Per Allan Hansen sammen med Mentor Muller løftet FC Show på en trygg plass i årets 4.divisjon. Det ble et tøft år men likevel har det vert den beste sesongen noensinne. Per Allan gir seg etter sesongen og går tilbake til Buøy. Les her hva han sier.

POL TURNERINGEN Oppsett og tropper

Pol Turneringen har 50 års jubileum. FC Show er med for 6 året på rad. Her er oppsettet og troppene som møter blant annet Randaberg og Vaulen. Her blir det SHOW!

REKRUTTENE UTE AV KRETSMESTERSKAPET

Rekruttlaget startet bra og var det baste laget i første omgang mot Muskel som vant sin pulje overlegent.

POL TURNERINGEN

FC Show fikk en knallhard gruppe i Pol turneringen. Storhaug er i 5 divisjon og Vidar og Vardeneset og Vaulen som er ny opprykka lag til 3 div. Buøy som er i 4 div. Dette blir spennende!

KM OPPSETT MOT MUSKEL INNEN 14 OKTOBER

B laget møter Muskel i 1 kamp. Det er vinn eller forsvinn i den kampen.

ÅRSMØTE I SIDDIS SPORTSKLUBB 29 SEPTEMBER

STED: Stor Hallen, møte rom øst ( mot Mosvangen ) TID: Lørdag 29. September Kl. 14:00– 16:00

ÅRSBESTE AV FC SHOW

Det var noe nytt og magisk over FC Show i dag. Spillerne sprudlet. Pasningspillet satt og alle jobbet og slet for hverandre. Christian Fredrik Trælnes dagens spiller med hele fire mål. Kanskje var dette et lite gjennombrudd?

FOR RUNDEN I 4.DIVISJON

Vi går nå inn i innspurten av årets sesong, med 5 kamper igjen for lagene. Vinner Hundvåg 3 av dem, er de med sikkerhet klare for 3. div. Alt er opp til dem selv nå, og jeg tror ikke de vil feile. Nederst blinker det røde lys for Stegaberg og Mastra, som nå må begynne å sanke poeng, ellers blir det ...

Før runden: 4.divisjon

Ingen uke uten en spennende runde i den lokale 4. divisjon. Etter sist runde er det Mastra og Stegaberg som sliter i bunn, og har 4 poeng opp til lagene foran. Nå kan det skje at det rykker ned såpass mange lokale lag fra 3. div i år at det kan bli tre lag som må ned.

OVERGANGSFRISTEN STENGER 31.AUGUST

RFK vil med dette gjøre klubbene oppmerksom på at originalpapirene på overganger for inneværende sesong må være kretsen (fysisk) i hende senest fredag 31. august 2012 kl. 15 00. Papirene må være levert / poststemplet på kretskontoret innen ovennevnte frist!

TI MINUTTER I SØVNE ØDELA FOR FC SHOW

Daniel Håland showet for Show TV til ingen nytte. Sauda snudde fra 0-1 til 3-1 på 10 min.

Før høstsesongen i 4.divisjon:

Et gjerrig lag begge veier i vårsesongen. Slipper inn lite mål, men slusene har heller ikke åpnet seg framover på banen for dem. Har et uforløst potensiale, og jeg spår at trepoengerne blir flere utover høsten. Tror FC Show har en sjanse på femteplassen til slutt. Ligger nå på sjuende med 13 poeng.

STILLINGEN I SHOWSTJERNÅ

Etter dagens trening viste det seg at Christian Fredrik Trælnes sin ledelse ikke er like stor lenger. Her ser dere stillingen før treningene begynner for fullt på mandag.

Bouvet Fair Play konkurranse 4 DIvisjon

Kretsen har lagt ut topp 10 der stod ikke FC Show.

EGENTRENING I SOMMER

Her kan FC Show spillerne skaffe seg stjerner til "SHOWSTJERNÅ" og samtidig være i god form når høstsesongen starter opp igjen 6.august. Kom i form og på laget til Sauda-FC Show lørdag 18.august.

FLOTT AVSLUTNING PÅ VÅRSESONGEN

Uken før kampen virket det som FC Show allerede hadde tatt sommerferie. Med viktige spillere vekkreist og på skadelisten ble virkelig trenerteamet satt på prøve for å stille et bra lag i siste kampen før ferien. Heldigvis var troppen såpass stor da et helt lag var ute.

FØR RUNDE 12

FC Show er ikke enkle å score på. Med litt mer besluttsomhet framme blir det hett for Torvastad på lørdag. Torvastad vant 2-1 hjemme i første kampen i år, men her tror jeg rollene blir byttet. FC Show-seier forventes i denne.

OPPSUMMERING AV 4 DIV

Her er oppsummering av 4 div fra nettsiden www.lokalfotball.com

Show" i Ølen

Ølen - FC Show 1-1 - Se Video fra kampen her! Ca 300 tilskuere så kveldens kamp mellom Ølen og FC Show

FØR ØLEN KAMPEN

Ølen – FC Show Dette blir en kamp mellom de to nederste lagene på tabellen. I så måte er dette en meget viktig kamp. FC Show har nok skuffet litt siden de ligger så langt nede, men de er et gjerrig lag som slipper inn lite mål. Kun 16 så langt. Til sammenligning har Ølen sluppet inn 44, som er mest...

MINI-GJERDE FORTSATT I LEDELSEN

Fredrik Gjerde drar fra i kampen om den gjeve prisen "SHOWSTJERNÅ". Det er fortsatt en del treninger igjen før vi tar ferie. Stå på.

VÅKNET FOR SENT

En dårlig første omgang, en utvisning og to baklengsmål var det som skulle til for at FC Show skulle begynne å spille fotball. To scoringer og gode innbyttere reddet guttane fra et surt hjemmetap.

KLAR FOR SHOWTUR TIL ØLEN

I dag reiser FC Show sponsorer og supportere til Ølen. A-Laget spiller kamp og vi skal gjøre alt for å få poengene med oss hjem til Stavanger og Beverly.

KNEPENT SHOW TAP MOT SERIELEDEREN

Innsats og meget god defensiv jobbing holt ikke til seier mot Hundvåg som er på god vei mot 3.divisjon. Hundvåg var det førende laget mens FC Show kom på noen få farlige overganger.

FØR RUNDE 9. 4.DIVISJON

Det er klart for runde 9 i 4.divisjon. Vi ser nærmere på kampene. Ukene flyr kjapt avgårde, og vi står foran den niende runden av årets 4. div. Spenning i toppen og spenning i bunnen, gjør dette til en meget interessant avdeling i år.

MINI GJERDE TOK OVER LEDELSEN I "SHOWSTJERNÅ"

En oppdatert versjon av "SHOWSTJERNÅ" viser at Christian Fredrik Trælnes mistet ledelsen til bestekompisen Fredrik Gjerde. Daniel Håland og Tore Rugland fyller duoen tett opp i ryggen.

ENDELIG HJEMME SEIER TIL FC SHOW

For første gang i historien vinner FC Show en 4.divisjonskamp på hjemmebane. Haugar ble til tider overkjørt av et show lag som virket utrolig tente. Dette var virkelig en lagseier.

UKENS KAMPER I 4.DIVISJON

Overraskelsen er muligens at FC Show har inntatt sisteplassen. De har et ganske sterkt mannskap, og trodde selv de ville være på øvre halvdel av tabellen. Det ser ut til å bli et bikkjeslagsmål om å unngå nedrykk, der hele 6 lag ligger med 5 til 7 poeng hver. Så her blir hvert poeng viktig.

DUGNAD MODS KONSERT

Her blir det folkefest. FC Show stiller med 15 personer for tapping og salg av øl og rydding. Dette er en flott anledning å hjelpe en slunken klubbkasse. Se hvem som har meldt seg på her.

DUGNAD SMAKSTEST

Nå er dugnaden her som vi har lengtet etter. Prøvesmaking på Måltidets Hus på Ullandhaug. Her er det lettjente penger på gang. Veldig viktig at alle stiller opp. Første mann til mølla får de beste tidene. Se her.

FALKEID I PARADISE

Dette står på lokalfotball.com og i tysvær blad.

Før 7 runden i 4 div.

Skrevet av Magne Skålnes for Lokalfotball.com Så er det klart for den sjuende runden i 4 div. Oppgjørene blir denne omgangen spilt torsdag og fredag. Mange spennende oppgjør. Det kommer nok til å gå hett for seg i sommervarmen.

KJØP FC SHOW DRAKTEN PÅ NETT

Er du sugen på en FC Show drakt?? Her har du linken der du kan bestille drakt med navn og nummer på ryggen.

STORSCORER FOR REKRUTTENE

Thomas Ronaldo Ekeland bøtter inn med mål for rekruttlaget til FC Show. Før hele runden er spilt ligger FC Show rekruttene på en fin 2.plass på tabellen.

EN ELENDIG START ØDELA

Som de fleste kampene FC Show spiller starter guttane i rosa veldig svakt og blir bedre og bedre i 2.omgang. Dette gjentok seg nok en gang mot tabellener Vedavåg. Det ble for tøft og snu 0-2 mot et så godt lag.

VEDAVÅG ER FAVORITT

NordicBet har satt opp Vedavåg som klar favoritt mot FC Show. Dermed blir det en vanskelig kamp for guttane i rosa. Vinn penger og spill på FC Show her:

FC SHOW I FOLKETOGET

På 17.mai er det obligatorisk oppmøte. FC SHOW spillerne møtes 15:30 utenfor Beverly. Ta med venner og familie. Alle vil få utdelt FC Show-buttons og flagg.

NOK EN UAVGJORT FOR FC SHOW

Nok en gang spiller FC Show en god kamp der guttane i rosa burde trukket det lengste strået om tre poengeren. Nord var best i 1.omgang mens FC Show eide 2.omgang som var mye åpnere enn første.

OCEANEERING

OCEANEERING er ny sponsor for Fotball avdelingen i 2012.

UAVGJORT MOT DJERV1919

Det ble en nervepirrende kamp da Djerv1919 kunne reise fornøyd hjem til Haugesund med et poeng. FC Show kunne avgjort det etter to-tre store sjanser i slutten av kampen. Se høydepunkter og reaksjoner etter kampen HER.

GI DIN STEMME

Nå har FC Show muligheten for å tjene litt penger. Hvis samtlige på og rundt laget skaffer minimum 30 stemmer kommer det inn en god slant med penger i den slunkne klubbkassen.

STORKAMP PÅ LØRDAG

På lørdag 14:00 smeller det igjen i Kvernevik. Det gamle storlaget Djerv 1919 kommer på besøk. Møt opp og støtt guttane i rosa!

HISTORISK FC SHOW SEIER

Guttane i rosa ble historiske da Stegaberg ble slått 4-2 på bortebane. Tidenes første seier i 4.divisjon er et faktum. Nå ser FC Show oppover på tabellen.

TYSVER BYGDEBLAD

Her finner dere kommentarer fra Tysver Bygdeblad. Se linken og bilder av kampen mot Stegaberg.

KJEMPETALENT TIL FC SHOW

FC Show har sikret seg signaturen til tidligere Viking spiller Christian Fredrik Trælnes. Han valgte guttane i rosa fremfor en hel haug med storklubber. Han kan få sin debut i morgen borte mot Stegaberg.

BLI MED SHOW PÅ TUR?

På lørdag reiser FC Show til Haugesund for å spille 3.runde i 4.divisjon. Etter to knepne tap trenger guttane i rosa all støtte de kan få. Også SHOW TV er med. Her kan du melde deg på. Dette er gratis. Gi heller en liten sum i bøssene til Kreftomsorgen Rogaland.

Stegaberg-FC Show Lørdag kl 14 på Gress

Lørdag 28 april kl. 14.00 på Frakkagjerd gras. Siddis kommer fra Stavanger og er et lag som har hatt opprykk hvert år fra dei begynte i 7 divisjon. De er et lag som har mange tilskuere på sine hjemmekamper, og som også reiser med på bortekamper med laget. Så dere skal se at det kan bli liv og røre ...

SPILLERNE SKUFFET PUBLIKUM

Over 500 tilskuere møtte opp på Kvernevik Kunstgress for å se årets store åpningskamp. Men det så ikke ut som spillerne ville nok. Etter FC Shows bestemann Aleksander Gjerde måtte se ballen trille i målet bak seg, tok Sauda til slutt alle tre poengene.

TAP I FØRSTE KAMP

FC Show var det førende laget den første halvtimen. Men det holdt ikke for guttane i rosa selv om de fikk straffe etter 80.minutt. -Nå er det den store åpningskampen som gjelder!

NORDICBET TIPPER FC SHOW PÅ 5.PLASS

Hundvåg med Bjarte Lunde Aarsheim er klare favoritter til opprykk til 3.divisjon. Her kan dere se hvilken odds du får ved å tippe på FC Show som vinner.

BLI MED SHOW PÅ TUR?

ÅRETS FØRSTE BORTETUR. Nå på lørdag 14.april starter serien for FC Show. Guttane i rosa åpner borte mot Torvastad. Avreise fra Beverly 11.00. Her kan dere melde dere på bussen. -Og selvfølgelig blir dette SHOW!

FC Show kan vinne Fair Play Pris av Rogaland Fotball krets i 2012

Rogaland Fotballkrets og Bouvet AS har inngått en samarbeidsavtale for 2012. Kretsen er veldig fornøyd med at Bouvet AS vil være med på en Fair Play pris i 4. div menn i år også. Det blir på samme måte som i 2011; dommere og tillitsvalgte fra kretsen fyller ut vurderingsskjema fra kampene og sen...

SLIK VIL FC SHOW FEIRE I 2012

Nå er det kanskje klart for mere SHOW på FC Show sine hjemmekamper. Se her for en liten smakebit.

SLO TJENSVOLL 4-1

I fjerde treningskampen begynte ting å stemme mer for FC Show. Det tar tid å bygge et lag. Nå er FC Show på god vei selv om Tjensvoll ikke ga noe særlig motstand.

Trenings kamper og trening for FC Show neste uke

Her er programme for FC Show neste uke med 2 kamper og 2 trenning.

Messi Magi 1-2 målet.

Sjekk scoringen til Messi som får motstanderens trener til å hylle argentineren. Messi fikk sitt 5 gule kort og må stå over mot Sporting Gijon.

DRAKTVALG

Her er oversikten på hvilke draktnummer som er ledige for kommende sesong. Spillerne har fått tilsendt en sms. De som svarer først får fortrinn på valg av nummer.

STJERNESIGNERING FOR FC SHOW

FC Show begynner virkelig å få et sterkt mannskap til klubbens første møte med 4.divisjon. Tidligere Viking spiller Markus Barkved fikk aldri det store gjennombruddet i Vikings A-Tropp. Nå har 20-åringen takket ja til spill i 4,divisjon for "Guttane i Rosa" Flere spillere er også i forhandlinger med...

TRENINGSKAMPER FOR FC SHOW A LAG 2012

Her er noen av trenings kampene til FC Show A lag i Februar og i Mars.

Opddatert Trenningsfremmøte for FC Show 2012

Her er Mentor sin liste på antall oppmøte på trenninger i 2012. Denne listen er oppdatert etter siste trenning. Oppdatert 9 februar. FC Show skal ha 3 trennings kamper i februar mot Buøy,Pol og Tjensvoll

Oppkjøringsplan 2012 For FC Show Fotball.

Her er treningsplanen til FC Show 2012:

Pulje oppsette for 7 div er komt nå.

Dette blir spennende å møte Paradis som er nytt lag og resten av lagene kjenner vi fra fra før av. Stavanger Titan, Siddis 2, Paradis, Hundvåg 2, Tasta 2, Randaberg 3, Forus & Gausel 2 og Kvitsøy og vaulen 4.

FC SHOW STARTET TRENNINGENE DENNE UKA.VELDIG BRA JOBBA.

På Mandag så hadde vi vår 1 trenning.Der stillte opp 14 stk i regnværet. Kissa Hauge tok ansvar for trenningen på mandag sammen med matrialforvalteren danielsen.På Tirsdag var det Morten som styrte trenningen og vi hadde det veldig gøy ,med øvelser og spill og kondis trenning.På Torsdag stillte det...

FC SHOW OPPSTART 2 JANUAR

FC Show har nå hatt lang Juleferie etter at 4 div ble sikret og feiret. På mandag så venter det 2 nye trenere på trening på Tastaveden kunstgress Oppmøte 19.45 Presis. Godt Nyttår.

NY SPONSOR ER BAKER HUGHES

FC Show har fått Baker Hughes som ny Sponsor. Baker sponser klubben med logo på programblad alle flyers og logo på hjemmesiden til fc show.Fotball avdelingen takker Baker for sponsor støtten som FC Show har fått av Baker. Mvh Morten H.Storli

Artikkel fra Haugesund Avis

FC Show er et Show lag som er nyopprykket lag sier Haugesund avis.

UT PÅ TUR I 4 DIV

FC Show havnet i Haugesund pulja.Det bir masse reising for laget i 4 div i 2012.

Siste Sjanse med Stemme på Siddis Sportsklubb fram til i morgen kl 12. Er enda på 5 plass.

Nå er det kun 1 døgn igjen så er konkurransen ferdig på dagbladet.Vi blir kansje blant de 5 beste i klassen vår.Kun 1 premien får premie som er utstyr på 50 000 kr. Hadde vi vunnet så gir vi premien til kreftomsorgen.

Stem på klubben mitt hjerte hver dag.

Siddis Sportsklubb er på 4 plass når det er fram til Fredag 25 November k 12 er fristen til stemme.Siddis Sportsklubb er på 4 plass og det er viktig at dere stemmer på PC din hjemme,jobb,mobilen. Det står om 50 000 kr.

Foreløpig 4 plass i Klubben i Mitt Hjerte Dag 8.

Etter dag 8 så er vi på 4 plass.Siddis står enda på 4 plass. Jevnt ÅRETS AVSTEMNING har flere slike lokaloppgjør. I klassen for fleridrettslag under 100 medlemmer er to naboer fra Andøya i tet. Foreløpig er det fjorårsvinner Høken fra tettstedet Bleik som har et lite forsprang på storebror Andene...

Foreløpig 4 plass i Klubben i Mitt Hjerte.

Resultatene etter dag 4 og 5. 1. Høken Hovedlaget 2. Andenes IL 3. Karmsund Ballklubb 4. Siddis SK 5. Oldenborg Siddis Sportsklubb må fortsette å stemme alt vi har og overalt. Siddis Sportsklubb vet ikke hvor mye vi ligger bak med, så det er ingen tid å miste. Hvis alle legger ut på sin ...

Foreløpig 5 plass i Klubben i Mitt Hjerte.

Dag 4. Vi har falt ned til 5 plass på dagbladet.Få alle som dere kjenner til stemme hver dag på internett og på mobilen på klubben mitt hjerte. Fram til fredag 25 novber kl 12.Klarer vi dette så er vi gode.

Foreløpig 3 plass i Klubben i Mitt Hjerte.

Dag 3 så ligger vi på en 3 plass.Så vi må jobbe hardt for å komme til topps. Fjor årets vinner Høken leder og vi må stå på hver dag fram til fredag 25 november. Så jeg anbefaler å stemme på Jobb,hjemme, på mobilen og hvis noen har twitter så gjerne legg ut på twitter kontoen og på facebook.

Klubben Mitt hjerte for 7 gang.

KLASSE 1: Fleridrettslag med flere enn 500 medlemmer. Vinneren får valgfritt sportsutstyr for 100 000 kroner fra Nordea.

STEM HVER DAG PÅ KLUBBEN I MITT HJERTE PÅ DAGBLADET FRA LØRDAG 12.12.2011.

Nå har Siddis Sportsklubb sjansen igjen til å prøve og gå til topps i klubben mitt hjerte. Konkuransen starter i morgen på Dagbladet og varer fram ti 25 noveber kl 12. Vi vant i 2008 og 2009 så hadde vi et dårlig år på 4 plass. Kansje vinner klubben for 3 gang på 4 år på dagbladet. Er dere klare ti...

KNEPENT TAP MOT SIF

Med fire sentrale spillere ute, samt to prøvespillere, ble det en tøff oppgave å møte 3.divisjonsmotstand i første kampen i POL-Turneringen.

GRATULERE MED 4 DIV FC SHOW

Spennenden kamp for Publikum og jeg hadde høy puls og helsa gikk det løs på.

FÅ TIMER FØR AVGJØRENDE KAMP FOR FC SHOW.

Det er nå bare et par timer for FC Show ska ut i sin viktigste kamp mot Finnøy i historien.For FC Show spillerene og trener som vil være nervøse før en viktig kamp for fc show. FC Show ska lage et bra show før kampen og skal vinne kampen. Vi må vinne kampen for rykke opp til 4 div.

HÅLAND ORDNET SHOW I VIGÅ

Denne kampen var veldig avgjørende både for FC Show og Brodd2. Det viste igjen både på banen og engasjementet fra sidelinjen. Kameratene Daniel Håland og Aleksander Gjerde ordnet det viktige poenget.

BRYNE GA INGEN MOTSTAND

Det var et rufsete Brynelag som møtte noen minutter før kampstart på Rossalandsbanen mandags kveld. Topp motiverte FC Show spillere hadde ikke problemer med oppgaven.

Referat fra VBK OG LURA SINE KAMPER MOT BRUSAND OG BRYNE 3

Her nede kan dere se hva Lura skriver ved gå inn på linken og hva VBk sitt referat fra Brusand kampen.

KAMP PROGRAM FOR UKE 42 FOR A OG B LAG.

Her er FC Show programmet for uke 42 A kamp Mandag 17.10.2011. Bryne 3 - FC Show A Lag. Kl 20.15. B kamp 19.10.2011. Sola 2- FC Show 2. KL 19 på Sola. Sola har 86-26 og 40P. A kamp 20.10.2011 FC Show - Brodd kl 20 på Kvernevik Kunstgress.

TIDENES DÅRLIGSTE LAG?

FC Show`s rekruttlag tapte 8-0 for et opprykksklart Tjensvollag. Rekruttlaget var i total oppløsning. Antydning til bedre spill var det i ca 25 min i 2.omgang. Men ellers så det mørkt ut.

FC SHOW ER KLARE FOR POL TURNERINGEN

Den tradisjonelle Pol-Turneringen starter igjen 8.november. Om FC Show ikke rykker opp får de allikevel bryne seg på flere av de lokale 4.divisjonslagene. Første kamp er mot Thomas Skibeli`s SIF 2. Med Frode Olsen som dommer.

TROPPEN TIL REKRUTTKAMPEN PÅ MANDAG MOT TJENSVOLL

Her er foreløpig tropp.Forfall må meldes inn i løpet av helga ikke på kamp dagen. Roger Eriksen spiller sin andre kamp på rad. Er han endelig skadefri og på vei til storformen??

VED EVENTUELL SKADE

Ved en eventuell skade. Da er det viktig å registrere skade ved å sende inn skademeldingskjemaet.

Gjenstående kamper for A laget til FC Show og Rivalene.

FC Show har 39 P Muskel har 35 p med 5 kamper igjen.Muskel har 4 kamper etter kamp i dag. VBK har 36 p med 3 kamper igjen. Dette blir spennende å se om vi takler presset i de neste 4 kampene.

Plassering på tabellen ved sesongslutt

Plassering på tabellen ved sesongslutt hvis det er 2 lag på lik poengsum.

Regeler ved Opprykk og Nedrykk og lik poengsum

Hvis et lag i 5 div havner på samme poengsum som oss da må vi lese pagarafene som forteller ka som skjer. Lag på samme plassering i avdelingene skilles ihht Kampreglementets §§ 5-3 og 5-14

TAPTE RETT FØR SLUTT

FC Show spilte en til tider god kamp mot sterke Vardeneset2 på Tasta. Selv om Vardeneset scoret allerede etter 20 sekund.

FC SHOW ENDELIG BEST I VIGÅ

Det var en flott ramme rundt "Kampen om Vigå" Selv om det var et ufyselig høstvær med hagl og regnbyger ville FC Show litt mer enn Sunde.

BLE HISTORISK MED TO HATTRICK I EN KAMP

Tidligere Sunde spiller Thomas Ronaldo Ekeland har virkelig fått fart på sakene. I rekruttkampen mot Sunde scoret han tre mål. Dette fulgte han opp med hele seks mål i kampen etter. Han senket nesten Havørn på egenhånd i 7-4 seieren.

Dugnad" på søndag

Regne med at samtlige stiller opp på "Dugnad" på søndag!! Møtes utenfor stadion senest 17:00!!!!!! Innsamling til Ungdom Psykriatisk Avdeling på SUS!! Dette BØR alle i FC Show prioritera!!!:):):):) Ta på FC Show drakten!!!

UAVGJORT I OPPRYKKSKAMPEN

Dette var en kamp Muskel måtte vinne for å ta inn på FC Show som ligger på opprykksplass. Etter kampen ligger fortsatt Muskel fire poeng bak FC Show.

En spennende Tabell i 5 div.

Her er tabellen.Hver FC Show kamp med A laget er som en cup kamp for klubben.

REVASJ PÅ TORSDAG

Referat fra Lura-FC Show fra Lura sin hjemmeside. Lura-Siddis 4-2 http://www.lura-il.no/index.cfm?id=357357

LURA LØP FC SHOW I SENK

En litt svekket tropp møtte opp på Lura med amisjoner om å ta poeng. En litt uheldig start og et billig dømt straffespark sto det 2-0 til Lura ganske tidlig i kampen.

Åtte kamper uten seier for Rekruttene

FC Show sin siste seier kom 8 juni 2011 mot Havørn 1-7.Rekruttlaget har ikke vunnet på 8 seriekamper og det er snart klubb rekord. Dagens motstander kjenner vi ganske godt.Vi har spilt jevnt mot Kvsøy men gått på et par smeller mot de. Vi har sluppet inn 12 mål på de siste 3 kampene og det er ikke ...

FC SHOW OVERKJØRTE ET SVAKT JARL LAG

Slike kamper er de viktigste å vinne. Mot lag som ligger under FC Show på tabellen som bør slås. Selv med to tre spillere ute virket FC Show piggere en normalt. Med Sven Moi Ims tilbake i sin vante rolle ble det mål.

SISTE SIGNERINGER FØR OVERGANGSVINDUET

Thomas Ronaldo Ekeland, Terje Aarhus og John Eddie Håland ble i siste time spilleklare før overgangsvinduet ble stengt.

OVERLEGEN SEIER MOT HJELMELAND

Det ble en enkel seier i Årdal. Det var en god tropp som reiste inn. Også noen av rekruttlagspillerne fikk greit med spilletid.

Rekruttlaget sine 3 Hovedmål på Randaberg kampen Tirsdag.

Rekrutt laget møter et Randaberg lag som jakter en plass i 6 div.Det er 3 hovedmål på kampen i morgen som jeg har satt.1. Nok Folk.2. 0 innslupne mål. 3.FC Show seier. Rekruttlaget har scoret 6 mål på 3 siste kampene og sluppet inn 12 mål.Vi må tette bak i forsvaret og gjøre sånn vi gjorde i åpning...

TROPPEN TIL REKRUTTKAMPEN MOT JULEBYGDA

I dag klokken 19:00 starter kampen mellom FC Show Rekrutt og Julebygda. I forrige møte spilte lagene 1-1 etter scoring av Øyvind Sørensen. Denne gangen er disse klar for møtet som blir ledet av Mentor Muller:

EN VELLYKKET DUGNAD

Nok en gang har vi fullført en vellykket prøvesmaking. Denne gangen var det eplejuice. FC Show takker alle som tok seg tid til å støtte FC Show. Her ser Dere hvem som var med:

Dugnad på viste på sommerfesten Lørdag 20.08.2011 kl 16.

Fotball avdelingen har fått en dugnad og selge pølser på viste strand på sommerfesten. FC Show trenger 5-6 personer som kan selge pølser i morgen.Er det noen gode pølse selgere i fc show?Gi beskjed til Øyvind hvis du kan stille på dugnaden. Mvh MORTEN.

DANIEL HÅLAND SHOW MOT SVILAND

For å henge med i toppen var denne kampen veldig viktig for FC Show. Sviland forsvarte seg godt og det så ut som ingen klarte å sette ballen i mål. Men så kom Daniel Håland inn.

Her er tabellen for FC Show i 7 div.

Det nærmer seg rekruttlaget sin 1 seriekamp mot et sterkt Hundvåg lag som er på 4 plass. Da nærmer høstsesongen seg og vi skal nå bygge videre på en ok vårsesong. FC Show skal bli bedre i høst sesongen med godt spill og god¨lag innsats i hver kamp.

MAGGI LØSER KEEPERKRISEN FOR REKRUTTENE

Et av tiltakene Coach Nico gjorde var at Rekruttlagskampene skulle bli mer seriøse. Det har til tider manglet en leder, spesielt under kampene. Onsdag 17:30 spiller FC Show Rekruttene borte mot Hundvåg2 på Hundvåg Kunstgress. Disse er klar for troppen:

MAGISK FC SHOW CARNEVAL

Det ble en vellykket FC Show fest. Med blant annet gjennforening med John Eddie, Showgjengen, spillere og nye trenere. Samtidig fikk Coach Eddie en verdig avskjed.

LEDEREN AV SHOWGJENGEN UTVIST

Lederen av FC Shows supporterklubb Showgjengen ble under kampen Forsand og FC Show vist over på andre siden av uforståelige grunner.

KJEMPESTART PÅ HØSTSESONGEN

FC Show har fått en kjempestart på høstsesongen. Når Guttane i Rosa reiste ut til Forsand ble det ingen kjedelig kamp.

Endelig så starter den Engelske serien og EL Classico i helgen.

Lørdag 13 August er en stor dag fordi som liker Engelsk fotball.På Søndag er det 1 oppgjøret i super cupen i Madrid mellom ¨Real Madrid m Barca.Nice.Det blir masse fotball for meg på tv.

Endelig så starter FC Show sesongen i morgen mot Forsand.

I morgen starter FC Show med kamp mot Forsand på bortebanen.FC Show sitt A lag har 2 August og September som de viktigste måndene i klubbens historie. Det er 4 kamper for A laget i August og hele 6 stk i September. Hver gang er som en cupfinale for FC Show. God innsats og hard arbeid vil lønne seg....

RFK s kampreglement 2011 med Opprykk og Nedrykk i Divisjons systemene

Har sjekket litt og fått vite at dette gjelder. 3 avdelinger a 12 lag Opprykk: Nr. 1 og 2 av den enkelte avdeling rykker opp til 4. divisjon. Totalt 6 lag Nedrykk: De to siste lag i hver avdeling rykker ned i 6. divisjon. Totalt 6 lag

I Morgen starte FC Show trenning igjen

På Mandag så starter FC Show opp med trenningene.Nå skal vi jobbe hardt og på kamper så får vi gode resultater. A laget ligger veldig bra an på tabellen og må prøve å bli blant de 2 beste.I FC Show så er det kun seirer og god stemmning som gjelder. Jeg har troen på klubben. Blir Spennende å se nye f...

REKRUTTLAGET TAPTE UTEN KEEPER

Uten keeper ble det vanskelig for Rekruttlaget da de på tirsdag møtte lederlaget Sola2. Heller ikke Øyvind Sørensen satte sjangsene denne dagen.

COACH NICO TAR OVER

På kort varsel har FC Show fått seg et meget spennende trenerteam. Før kampen mot Bryne3 ble disse presentert for spillerne.

ALF-INGE HÅLAND STJAL SEIEREN

FC Show hadde full kontroll på tabelltoer Bryne3. Etter 60 minutters spill ledet FC Show 3-1. Det burde bli seier. Men så dukket tidligere landslagspiller Alf-Inge Håland opp.

COACH EDDIE FERDIG I FC SHOW

Etter nesten to år i klubben har Eddie Rhamiri valgt å trekke seg fra trenervervet i FC Show. Personlige årsaker er grunnen.

POENGTAP PÅ FINNØY

Sist FC Show reiste til Finnøy rykket de ned til 6.divisjon, mens Finnøy beholdt plassen. Denne gangen er situasjonen snudd på hodet. Finnøy trenger poeng for å beholde plassen, mens FC Show trenger poeng for å henge med i toppen. Slik så det ikke ut på Leikvoll Stadion.

SLITESEIER MOT BRUSAND

Etter en land downperiode med tap mot et svakt Hinna2 måtte Guttane i rosa virkelig blø for drakten. Brusand ble en tøff oppgave for et lag som ikke scorer mål.

STANG UT MOT HINNA

Det ble nok en nedtur for guttene i rosa. Med et overlegent banespill mot svake Hinna2 gikk det på verst tenkelig måte. Hinna fikk et enkelt mål. Mens FC Show ikke klarer å score på straffe. Stang ut!

FC SHOW PÅ SØNDAGSTUR

De mest trofaste FC Show spillerne reiste til Kvitsøy for å komme seg videre i Rogalandscupen. Et flott vær og en fantastisk gjeng var ikke nok til en walkover.

LIKT I KAMPEN OM VIGÅ

Sunde hadde hjemmekamp mot FC Show i Kvernevik. Det var duket for en fotbalthriller utenom det vanlige. FC Show var knappe favoritter. Men det ble en spennende kamp.

POENGRAN PÅ KVITSØY

FC Show burde ha vunnet etter sjanse statestikk 3-14. Øyvind Sørensen satte inn sitt 4 mål på 4 kamper.Imponert. Dette var et poengran av Kvitsøy.

PLANEN FREM TIL FERIEN

Her ser dere FC Show Rekrutt og A-Laget sine kamper og treninger. Også dugnaden 12-juni er viktig. Her må vi stille med så mange som vi kan! Ellers er noen av kampene flyttet. Følg med her:

TROPPEN SOM REISER TIL KVITSØY

FC Show Rekrutt reiser tirsdag til Kvitsøy for å hente med seg tre poeng. Lang reise på et tidlig tidspunkt gjør at det er flere forfall og dermed enmindre tropp. Her kan du se hvem som er med:

TAPTE SKANDALEKAMPEN

Muskel gikk bak ryggen på FC Show å klarte å flytte kampen til et annet tidspunkt. Dette grunnet klaging, sutring og løgn til kretsen. Men vi tok allikevel utfordringen og reiste til Ganddal og spilte kampen. Selv om Muskel til tider var bedre enn FC Show, tok Muskel ledelsen på mot alt hva fair pla...

Tirsdag i neste uke er det Rekruttkamp på Kvitsøy.

På Tirsdag i neste uke så drar Rekruttlaget til Kvitsøy.Det er på tide at Rekruttlaget vinner ute på Gressbanen mot Kvitsøy.Rekrutt laget er på jakt etter 3 vanskelig bortepoeng der ute.I fjor så tapte vi 4-0 og 0-3 mot Kvsøy. Sørensen har 3 mål på 3 kamper for rekrutt laget.Bra.

REKRUTT-TROPPEN MOT RIL3

Torsdagens rekruttkamp mellom FC Show og Randaberg3 spilles på Randaberg Kunstgress 20:00. Dette er en hengekamp som ble flyttet grunnet klubbens årsmøte tidligere i mai. FC show stiller med følgende lag:

UAVGJORT I TOPPKAMP

FC Show kunne med en 11-0 seier tatt over tabelledelsen og gått i folketoget som serieledere. Men motstanderen var Lura. Et godt lag som har noe på gang. FC Show stilte med show på årets tredje hjemmekamp.

PÅMELDING DUGNAD

Her handle det om å stå sammen. Vi har en tradisjon i FC Show der vi stiller stolte opp i Folkatoget. Også dugnad er viktig for klubben. Her skal vi selge is. Samtidig får vi oppleve "The Eagles". Ikke vent for lenge. Meld deg på HER:

UKEPLAN FØR SOMMERFERIEN

Her kommer kampoppsettet for resten av første del av sesongen. Det blir mange kamper. Noen må flyttes grunnet dobbelbooking. men det vil det bli informert om. Ellers legg merke til DUGNAD på "The Eagles" konserten 12.juni. Tenk å få oppleve konsert og samtidig gjøre en god jobb for laget!:)

SKIBELIS DRØMMESCORING

Endelig løsnet det for Thomas Skibeli, som de siste kampene har hatt måltørke. Han fikk ballen på midtbanen, forserte flere Jarlspillere før han curlet ballen i krysset.

ÅRSMØTE 10.MAI

Det har blitt innkalt til Årsmøte i Siddis Sportsklubb 10.mai 2011. Anbefaler alle betalende medlemmer å stille opp! Her kommer info og sakliste:

FC Show knuste Hjelmeland 4-0

Her ser dere hva Hjelmeland skriver om FC Show kampen.

KLAR FOR ÅPNINGSKAMP PÅ TORSDAG

Torsdag smeller det i Kvernevik. Da er det duket for en helt spesiell åpningskamp. Stadion blir farger rosa og motstanderen skal knuses. Fotballaget FC Show har aldri vert bedre og med en fantastisk ramme rundt kampen må dette bare oppleves.

REGEL 4 BRUK AV BUFF/HALS I 2011

NFF informerer / presiserer Regel 4 Se nedenfor.

Kampreferat fra 1-6 seier fra Tjensvoll.

Her er Tjensvoll sitt kamp referat fra siste trenningskampen som endte med 1-6 seier til FC Show.

Lura 2 -FC Show Rekrutt Søndag 14:00

Endelig så skal rekrutt laget ut i kamp modus mot Lura 2 på Søndag kl 14 på Lura Stadion.Vi skal vinne denne kampen.

Tjensvoll sitt Kampreferat fra trenningskamp 9 februar.

Her ser dere hva Tjensvoll skriver om 1 kampen de spillte mot FC Show.

Sitter på Hotellet i Barcelona.

Vi er 20 stk som er pa tur i Barcelona.Mye og se.

DUGNAD: Prøvesmaking av sjokolade/joghurt FULLBOOKET!:)

-FC Show har den beste dugnaden som fins. Meld deg på den tiden som du finner ledig gjennom å gi beskjed/sms til Øyvind 92207843. Ta gjerne med en venn og to!:)

Tjensvoll FK-FC SHOW 1.Kamp

Årets 1 trenningskamp for FC Show. Her har du Tjensvoll sitt referat:

PULJE OPPSETTE FOR 7 DIV ER KOMT UT

Det blir 18 serie kamper i 7 div for Rekruttlaget i 2011.

TRENINGSLEIR TIL BARCA

Nå e det ikje lenge igjen før over 20 treningsvillige og feststemnte FC Show gutter reise te Barcelona. Her kommer litt info:

OPPKJØRINSPLAN 2011

En ny sesong har startet og FC Show står sterkere enn noensinne i klubbens historie. Her har du oppkjøringsplanen til fotballen i FC Show 2011.

Serie oppsette for Rekruttlaget har komt ut.

Rekrutt laget skal ha 16 serie kamper i år i 7 div. Havørn 3 Hundvåg 2 Julebygda Kvitsøy Randaberg 3 Stavanger Titan Sunde 2 Tjensvoll

Pulje oppsette for 5 div er komt nå.

Her vil dere se lagene som FC Show skal ha i 2011.Det blir lang sesong med hele 26 serie kamper i løpet av 2011.

Ekstra Ordinært Årsmøte Mandag 22 Novber kl 18 I Stavanger Idrettshall

Det er ekstra ordinært årsmøte for Siddis Sportsklubb Mandag kl 18 i Stavanger Idrettshall ved Tjensvoll krysset.Møteplikt.Det blir spillermøte etter at årsmøte er ferdig for fotball avdelingen. Mvh Morten og Øyvind Sørensen.

Trenning Mandag 15.11.2010.Utgår

Det blir ingen trenning på revheim i dag.Jeg oppfordre alle til stemme sånn at vi kansje vinner Klubben i Mitt hjerte. Det er snakk om 75 000 på 1 plass. Stemmer vi mye på pc så kansje vi vinner.Ikke glem siste Pol kampen i morgen. Mvh Morten.

Stem på Dagbladet hver dag fram til fredag 19 november kl 12.

Her kan dere se link. Alle må stemme denne uka.Vi må stemme hver dag hele laget. Vi er på delt 3 plass nå.Kan Siddis Sportsklubb vinne for 3 år på rad det vil tiden vise.

STEM HVER DAG PÅ KLUBBEN I MITT HJERTE PÅ DAGBLADET.

Nå er Siddis Sportsklubb på delt 3 plass. Nr 1,2 får penge premier. Jeg oppfordrer alle i klubben å stemme På Siddis Sportsklubb fram til kl 12 fredag 19 november.

Ekstra Ordinært Årsmøte Mandag 22 Novber kl 18 på Hannsons Minde ved Tjensvoll Krysset.

Det blir ekstra ordinært årsmøte den 22.11.2010 kl.18.00 på Hansons Minde Saker kommer senest 1 uke før Alle medlemmer i Fotball avdelingen er nødt til stille på Møte. Ganske viktig. Mvh Morten.

Kamp referat fra Vaulen kampen i Pol Turneringen.

Her ser dere hva vaulen skriver fra kampen.

Gå og stem på Siddis Sportsklubb hver dag på dagbladet.

Natt til lørdag6 november så starter klubben i Mitt hjerte på dagbladet.Stem så mye dere kan hver dag.Klarer vi og vinne for 3 år på rad så blir det show.

Oppsette av Pol Turnering 2010

Her ser dere oppsette for Pol Turneringen.

Se dagens utgave av Aftenbladet

I dagens utgave av Aftenbladet i sporten viser de en tabell.Se mer nede på siden.

FC SHOW KM MESTERE

For første gang i historien er FC Show kretsmestere. Dette ble de etter 2-1 seier over Falkeid og 4-2 seier over Kåsen. Kampen mot Kåsen ble et fyrverkeri av en kamp. Magiske øyeblikk og elleville jubelscener. Etter en kjempesesong med opprykk er fremtiden rosa, mener Øyvind Sørensen. -Jeg ser kontu...

FC SHOW KAN SKRIVE HISTORIE PÅ TORSDAG

På torsdag spilles den siste Kretsmesterskaps Finalen. FC Show reiser til Bryne og skal spille mot Kåsen. Vinner FC Show denne kampen er det for første gang i historien de kan kalle seg for Kretsmestere. Sist gang FC Show spilte KM var i 2006. Da ble Skjold for sterke. Og det ble kun sølv til FC Sho...

VANT FØRSTE KM KAMP

Det var duket for første KM-Kamp på Kvernevik Stadion. Et titalls med supportere var møtt opp i det sure høstværet. Reklameskiltene var på plass. FC Show flaggene flagret i vinden. Det var en kald kveld i møte. Derfor var det godt med kaffe, muffins og en seier som varmet slik at det ble fyr og flam...

FC SHOW MØTER VIDAR I POL-TURNERINGEN

Pol-Turneringen er en tradisjonsrik høstturnering i lokalfotballen. FC Show deltar for fjerde gang. Beste plassering er en kvartfinaleplass. 2.divisjonslaget Vidar blir FC Show sin første motstander. Kanskje er Pål Eidsvåg tilbake fra et langt skademareritt også?? Her er oppsettet:

FØRSTE KM KAMP SPILLES IKVELD

Det blir spennende å se om spillerne har opprettholdt formen til torsdagens viktige KM kamp som starter 20:00 på Kvernevik Kunstgress. Møt opp for en god opplevelse. Coach Eddi har vinnerplanen klar!!!

Rekruttene gikk på en smell mot Kvitsøy

Det ble en hektisk oppladning til Kvitsæykampen. Båten måtte holdes igjen for at 6 av de ti spillerne som møtte skulle få bli med. Tre av spillerne måtte ta en senere ferge. Toppdommeren Odd Høyland ventet heller ikke lenge før han blåste kampen igang. Dermed ingen oppvarming.

Siddis Sportsklubb 2006-2010 Statestikk for A laget.

Denne statestikken er veldig bra av FC Show guttene. Mvh Morten.

TROPPEN TIL REKRUTTKAMPEN MOT ØVRE STEINAR

Rekrutt kamp idag på Hundvåg Grus.Oppmøte kl 19.30 i Garderoben. Viktig gi beskjed i dag om du kan komme på kampen.

FØR SOMMERFERIEN MED TERJE SOM TRENER OG UTEN TRENER ETTER SOMMERFERIEN.

Her skal jeg skrive hvordan rekruttlaget har gjort det før sommerferien.Og etter Sommerferien.Vi hadde Terje som trener fra starten av sesongen til sommerferien startet.

AVSLUTNINGEN PÅ SESONGEN

Her er en oversikt på det som gjenstår av sesongens kamper. Husk at det er nå det gjelder. Vi har hatt en god sesong te nå. Hvis vi alle møter opp og vi gjør det bra i de siste kampene får vi en supersesong!! Møt opp!!:) Coach Eddi følger oss fortsatt på hver A-kamp og trening fremover.

TROPPEN TIL REKRUTTKAMPEN I MORGEN

Rekrutt kamp Tjensvoll-FC Show 2 8.Oktober kl 17 på Lassa. Rekrutt laget har en viktig kamp på Fredag 8 oktober kl 17 mot Tjensvoll på Lassa. Den skal vinnes.

DISSE FIKSET SERIEMESTERSKAPET TIL FC SHOW

Opprykket var klart og etter at guttene i rosa tapte kampen mot Pol, trodde alle at de måtte nøye seg med sølvet bak Hjelmeland. Mens en del av de sentrale spillerne var utligjengelige av ulike årsaker, reiste FC Show inn til Fogn med en tropp bestående av både A-lags og Rekrutt-lagsspillere. Tilsam...

Informasjon om Kretsmesterskapet

Her er oppsette med kretsmesterskapet.

Disse spiller dagens kamp mot Havdur

Rekrutt kampen som opprinnelig skulle gå på Kvernevik grus på Tirsdag er flyttet til onsdag til kunstgresset på Tananger Stadion. Viktig med nok folk og gode prestasjon av laget. Her har du troppen.

Håndball Damene til FC Show starte 5 div i morgen.Kom og støtt de.

Håndball Damene til FC Show spiller åpningskamp i Giskehallen kl 13.50.Kom og hei på Damelaget som spiller mot Sandnes.

FC Show påførte FK Ild årets 1 tap.

Gratla med sterk borteseier og opprykk til 5 div.2 viktige kamper igjen.

FC Show 2 jakter årets andre borteseier

Når kommer 2 borte seier for FC Show i 7 div.

Hjelmeland knuste tabelltoppen

Referate fra Hjelmeland kampen fra Lokal avisa på Hjelmeland.

FC SHOW 5 ÅR I DAG

På selveste 5-års dagen reiser 40-50 feststemte FC Show spillere, ledere og supportere til Hjelmeland for å spille en viktig seriekamp.

NYTT SERIESYSTEM 4.-7. DIVISJON

Rogaland FK gjennomfører ny serieinndeling fra og med 2011. Etter at det på NFF Forbundsting ble vedtatt ny serieordning for 3. divisjon har kretsstyret etter fullmakt fra kretstinget vedtatt følgende ordning for divisjonene 4. - 7. divisjon i Rogaland Fotballkrets

Påmelding til Suldal tur med Rekrutt laget 11.Sept

Rekrutt laget skal til Suldal lørdag 11 sept. Oppmøte 10:45 ved tau ferja.Båten går kl 11: Hvem har lyst til være med? Tar kun med de som har vært med fra starten av.

PÅMELDING TIL FC SHOW TRENINGSLEIR

Me gjentar suksessen fra mars og arrangere nok en "treningsleir" te Barcelona! Turen går ner den 18 te mandag 21. mars. Stjernene fra Barcelona tar imot Getafe i det som komme te å bli nok en spennende avslutning på La Liga.

SKIBELI HATRICK AVGJORDE

Thomas Skibeli startet kampen som høyre midtbane. Men det var etter Coach Eddi flyttet han opp som spiss målene kom. FC Show spilte en dårlig første omgang, men hevet seg i andre omgang.

Årsbeste for Rekrutt laget vant 5-1 mot Randaberg 3

Rekrutt laget skulle møte et Randaberg lag som kjemper om opprykk til 6 div. Rekrutt laget var klar for vinne en vanskelig kamp mot lag nr 2 på Tabellen. Vi jobbet kjempe bra og vant dueller og vant kampen og 3 poeng.

Informasjon om 6 div

Her ser dere informasjon om 2010 når det gjelder opprykk og nedrykk.

FC SHOW ØKER LEDELSEN PÅ TABELLEN

Vant på en dårlig dag. Coach Eddi lite fornøyd

Snart er Rekrutt laget i gang med kamper

Dette blir en spennende høst.Jeg har 4 hovedmål med rekrutt gjengen.Jeg kommer til evaluere sesongen etter at sesongen er ferdig.

TILBAKEBLIKK -Da FC Show vant "Klubben i mitt hjerte" 2008

«Ingen show er som FC Show» Siddis Sportsklubb har hele Stavanger i ryggen.

Rekruttkamp FC Show2 - Kvitsøy Tirsdag 17/8 kl 20 på Kvernevik Grus!

Trening på Torsdag,Fredag og Mandag. Rekrutt troppen blir tatt ut på mandags trening. Vi er avhengig av at de som ikke skal spille A kamp på Torsdag stiller for oss på kampen.

PRØVESMAKING AV SJOKOLADEMELK

Vi har fått en fantastisk kjekk mulighet til å tjene penger på. Prøvesmaking på Måltidets Hus på Ullandhaug. Denne gangen er det Sjokolademelk som skal smakes på. Dette varer i ca 20 min og vi får nødvendige penger inn i kassen!

Statestikk for FC Show A lag fra 2006-2009

A laget til Siddis Sportsklubb i Fotball har spilt i 4 sesonger. Antall kamper som klubben har spilt er 62 Antall kamper som A laget har vunnet er 25. Antall uavgjorter som vi har fått er 12 Antall tap som vi har er 25 A laget har scoret totalt 169 Mål før 2010 sesongen sta...

FC Show knuste Havdur2

FC Show fikk en lett oppgave i torsdagens kamp mot Havdur. Det ble hele åtte mål av hjemmelaget.

NY NETTSIDE

Gode nyheter. Nå er nettsiden klar. Men den e fortsatt under konstuksjon. Vi jobber med å få den 100%. Her blir det masse gode nyheter o.l. Best på børs o.l. Alle spillerne er fortsatt ikke lagt inn. Vi jobber med det. Følg med!!:)

På høyde med Vaulen

FC Show hadde gode muligheter til å slå 3. divisjonslaget Vaulen. Men de orangekledde tok det lengste stået til slutt. Men alikevel overrasket show laget Vaulen. Allerede etter et minutt fikk Frode "solo" Børresen ballen på rundt 40 meter og satte ballen bak en dårlig plasert Ronny Hauge i Vaulens m...

En fantastisk dag…

Det var en fantastisk søndag på Helletø stranden. Mange frivillige hadde møtt opp for å hjelpe med rigging av utstyr og lignende. Modellene var godt forberedt og det ble en haug av gode bilder. Det dukket ingen Aylar opp på flyplassen.

Neste kamp

Siste kamp

Madla - FC Show 3 - 1 ISS Stadion 20.06.2013

Tabeller

Sponsorer

 
One of the most popular diamond watches are replica watches. The amazing watches ever from Aqua Master Watches these dense iced out watches for women and men have actual diamonds and are characteristics in rolex replica uk. These watches look voguish as well as hip hop. Glorious styling raised by actual genuine diamonds is Carlito watch. In addition Aqua Master ladies replica watches sale are popular for their precision and holding up style. Aqua Master ladies rolex replica are complete intermix classic and modern design with the strength of Aqua Master Watches. Men's replica watches uk offer a unique design imitating voguish urban hip hop looks yet is elegant styled to compliment any stylish look whether borne with a suit or equally surprising when worn with casual wear. replica watches sale has a preference for luxury styles which are rather transformed creatively into a totally exotic and rare choice of watches.