Trenerens ord

Runde 3. Stegaberg-FC Show

2.5.2012 00:00

Endelig seier for FC Show!

Reisen til Frakkagjerd tok neste 2 t. Spilleren bruker den tiden til: hører på musikk, ser film og snakker med hverandre eller diskuterer tidligere kamper. Det er mer enn nok å snakke om når det gjelder de 2 kampene som er spilt. Vi hadde max uflaks mot Torvestad, hvor vi bommet på en god del sjanser alene med keeper og straffeboom i ca 85 spilleminutt. 

Sauda kampen vil jeg helst bare glemme. I den kampen var det nesten ingenting som stemte for gutta. Sauda skapte to halvsjanser gjennom hele kampen, og klarte å score på den ene. Begge sjansene kom på dødballer. I andre omgang `parkerte de bussen` sin foran mål. Vi gikk av banen med 0 poeng for andre gang på rad.

Kampen mellom Stegaberg og FC Show endte 2:4. Stegaberg idrettslag ble stiftet i 1965, det er et godt etablert lag i 4 divisjon. Vi spilte vår 3 kamp i 4 divisjon.

Vi manglet en del sentrale spiller til den kampen. Men med så god stall og nye spillere klarte vi å komponere et godt lag. Taktikken var klar, og gutta virket skjerpet og ville virkelig vinne denne kampen. 

10 min. ut i første omgang måtte en av spillerne ut med skadde. Allerede da måtte vi omrokere det ny komponerte forsvarsfireren.

Ellers startet kampen bra, vi skapte sjanse etter sjanse. Vi styrte det meste av kampen, og så ut som en ekte 4 div. lag. I stillingen 2:1 kom Christian Fredrik Trælnes inn. Enda en ex Viking spiller hos gutta i rosa. Han takket for tilliten og i ekte Iniesta stil satt han 3:1 målet. Sammen med Pål Eidsvåg, Christophe Dagsland, Svenn Ims, Fredrik Gjerde og Daniel Håland på topp, var han en konstant faremoment for Stegabergs forsvarere. Steffen Flateraaker og Christian Hauge var lagets rivjern. De to skal ha mye av æren for at Stegaberg kom sjelden gjennom midtbane leddet vårt. Forsvarfireren med Nicholas Hansen, Glenn Daffen, Christophe Olsen (Reid Reidunsen) og Christian Rene plukte opp det meste som fløy fra motstanderens 16 m. Med spektakulære redninger beviser keeperen Aleksander Gjerde gang etter gang at han er en match vinner type og veldig viktig for laget!

Slutt resultatet ble 2:4! Målscorere: Christophe, Dani, Christian Fredrik og Pål.

Som et nytt lag i 4 div, spille på bortebane etter to tap, og uten 3-4 sentrale spillere, så kan jeg ikke si annet en at jeg er kjempe stolt av gutta. Utrolig bra jobbet.

Første poengene i 4 div. og FC Show historisk nok en gang!!

Neste kamp spilles i Vigå (vår hjemmebane) den 5.5.2012 kl 14:00 mot Djerv 1919. 

Alle er hjertelig velkomne til å heie på oss! ;)

 

| | |

Trenerens ord

På denne siden vil treneren komme med nyheter, synspunkter og ting som berører klubben.

Sponsorer