Trenerens ord

Runde 4 Siddis- Djerv 1919

5.5.2012 00:00

Et inneffektiv Show lag mot Djerv 1919!

Uavgjort (1:1) i vår fjerde kamp. Igjen så skaper vi mye  fremme, men det ble ikke mer en ett mål til Siddisene.

Første omgang starter bra. Vi har kontroll på kampen og etter et par minutt kommer vår første sjanse. Det går ikke lenge til før det kommer flere sjanser mot Djerv. Ca. 15 minutt ut i første omgang kommer Christophe skrått inn mot 16 og fyrer av. 1:0 til Siddisene! Vi er med hele veien, og er farlig frempå. Stolpe skudd av Daniel Håland, Christian Fredrik hadde en raid på venstre kant hvor han avslutter ved stolperoten, men ballen ville ikke inn. Etter hvert tar Djerv 1919 over midten og begynner å presse. Vi roter det til på vår banehalvdel og klarer ikke å få ballen vekk. Det er typisk situasjon hvor vi styrer det meste, så blir vi presset og de skaper en halv sjanse, så blir det mål. Vi mener keeperen vår blir dratt/holdt i feltet, men det syns ikke dagens dommer.

Andre omgang starter enda bedre for vår del. Vi har ballen, styrer spillet, skaper sjansene og vinner duellene men vi klarte ikke å score flere mål. Vi får et mål annullert for `offside`, 2-3 sjanser (nesten) alene med keeper og mange andre skudd havnet utenfor Djerv 1919 mål.

Kampen blåses av med stillingen 1:1.

Tidligere har det vært slik at vi har styrt en del kamper, og skapt sjanser, men så har vi klart å snuble mot slutten og fått mål mot oss i slutten av kamper. Det skjedde ikke idag! :) Gutta bak i forsvar fireren hadde god kontroll på spissene til Djerv.

Alt i alt er jeg (halv) fornøyd med ett poeng. Da har vi spilt 4 kamper, og har 1 poeng i snitt. Det er ikke så altfor dårlig for et nytt oppryka lag. Fc Show er kommet for å bli i 4 divisjon, og vel så det :):)

Ingen show er som Fc Show ;)

| | |

Trenerens ord

På denne siden vil treneren komme med nyheter, synspunkter og ting som berører klubben.

Sponsorer