Trenerens ord

Runde 6. Fc Siddis-Vedavåg

24.5.2012 00:00

Ufortjent tap

Nå var vi  i gang igjen. Vea var motstanden denne gang.

Kampen begynner litt rotete, for vår del. Vi mister ballen for lett. Da måtte vi jage `vår` ball, og når vi vant den tilbake fikk vi  ikke kontroll på kula og mistet den igjen.

Første omgang var som om tiden var skrudd tilbake til Sauda kampen, til tider enda verre. Vi kom ikke opp i spillerne, de slo langt og vi traff ikke ballen som fløy over halve banen, gang etter gang. Markeringen vår var heller ikke noe til å skryte av. Da kan de fleste `tenke seg`  hva som skjer ut av slike situasjoner. Jo, sjanser etter sjanser ble det for Vea. Første målet kommer fra vår innkast. Vea plukker opp ballen spiller den videre inn i 16 og ballen havner rett i krysset. Andre målet kommer fra en dødball, rett utenfor 16 m vår. Ballen treffer Kissa som går ut for å blokkere skuddet. Ballen treffer han, men endrer retning såpas slik at vår gode keeper blir utspilt.  

I begynner å våkne etter det andre målet, men ikke helt.

 

I pausen ble det en skikkelig peptalk og gutta virket skjerpet og gikk ut på banen for å gjør jobben. Vi endret formasjonen fra 4-2-3-1 til 4-3-3, og Tore fikk beskjed om å trekke seg mellom to av våre midtstoppere når det ble slått langt. Dvs si at til tider var vi 5-2-3, og det funket!

 

Andre omgang begynner som om det var et helt annet lag som var ute på banen. Vi får en scoring etter 2-3 min. Christophe (AkA Zlatan) Dagsland slår et perfekt innlegg inne i boks, Daniel Håland spurter og stanger den i mål.

Andre mål kommer etter en fin spill til Christophe som vender (kunne spilt til CF) og ser at keeperen er ut av posisjon og skytter den i mål.  Jeg hold på å brøle til han for han ikke spilte ballen til CF som kom rundt han, men lot det vær siden han scoret J.

 

2:2 og nok en snu operasjon av gutta, og det mot serie lederne. Utrolig bra jobbet! Vea virker tafatte og sjokkerte når de fikk sett det beste av FC Siddis. Vi fortsetter å produserer sjanser, slik vi har gjort i de siste kampene og styrer stor sett kampen i hele 2 omgang.

Så skjer det som nesten alltid skjer når den ene laget ikke scorer på sine store sjanser, så scorer det andre laget, og det på årets billigste straffe.  Vi blir for hissig på en feilvendt angriper som er langt ut i 16 m vår, han faller etter ½ sek betekningstid, straffe og mål. Vi tar ut en back og setter inn en angriper og flytter opp den andre backen frem og en defensiv midtbane ned i en slags 3-2-5(!) for å skape 2-3 sjanser mot slutten. Vi skaper sjansene men vi maktet ikke å sette ballen i nota.

Kampen ender med 2:3 tap etter en dårlig 1 omgang og en ganske så bra 2 omgang. Surt tap.

 

Nå har vi spilt 6 kamper, og de fleste mot de som ligger på øverste del av tabellen (ikke Hundvåg). Noe jeg mener at vi på ingen måter er blitt utspilt av noen av lagene, tvert imot. Av alt det vi har vist til nå, så kunne vi ha vunnet alle kampene, t.o.m Sauda kampen som vi under presterte i.

 

Neste kamp er mot Falkeid. Da skal frustrasjonen av alt dette, skal gå ut i løpet av de neste 90 minutter.

| | |

Trenerens ord

På denne siden vil treneren komme med nyheter, synspunkter og ting som berører klubben.

Sponsorer